CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

joi, 29 ianuarie 2009

Opt articole vestimentare esentiale intr-o garderoba

8 articole vestimentare esentiale pentru o garderoba functionala

Pentru a arata mereu bine nu ai nevoie neaparat de o garderoba bogata, ci de o garderoba atent aleasa. Exista anumite articole vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din dulapul unei femei, pe care le poti combina in foarte multe feluri si, astfel, sa arati impecabil indiferent de ocazie. Iata, deci, care ar fi aceste obiecte vestimentare de care ai nevoie:



In primul rand ar fi o rochie simpla si neagra. Celebra little black dress se potriveste foarte multor ocazii si in functie de accesoriile pe care le alegi, o poti purta atat la birou, cat si la un eveniment special. In plus, o pereche de blugi drepti, clasici, sunt la fel de utili pentru ca ii poti purta atat la activitatile tale de zi cu zi, dar si la petreceri sau cand iesi in club, cu prietenii. O astfel de pereche de blugi se potriveste si cu pantofi sport, dar si cu o pereche de botine sau cizme.




Camasa alba este un alt must-have pentru garderoba ta. Poti alege una simpla sau, de ce nu, una cu diverse imprimeuri. Ea te va scoate din impas de fiecare data cand ai nevoie si poate fi purtata atat cu jeansi, cat si cu o fusta eleganta. In ceea ce priveste fustele insa, nu e necesar sa ai foarte multe in garderoba, din contra. Iti pot fi suficiente chiar doua, una simpla, neagra, croita clasic, pentru ca o astfel de fusta nu se va demoda niciodata si una colorata, moderna, pe care sa o porti in oras cu prietenii sau la cumparaturi.




In ceea ce priveste jachetele si sacourile, la fel, doua iti pot fi suficiente. O jacheta moderna, in tendinte, este perfecta pentru aproape orice ocazie, dar e bine sa ai in garderoba si ceva mai clasic. Tocmai de aceea un sacou alb sau negru, elegant, ar trebui sa existe in dulapul oricarei femei.




Denimul revine in forta anul acesta, asa ca pe langa piesele absolut necesare garderobei tale, unele moderne, in tendinte, sunt foarte indicate. De exemplu, o rochie din denim este foarte chic, mai ales daca alegi una cu maneca lunga si culer in stil victorian. Iar in afara rochiei, un trenci modern, brodat va fi perfect pentru a te inveseli, chiar si cand vremea de afara nu este foarte prietenoasa.




Toate aceste piese vestimentare le puteti gasi pe site-ul http://Tarafashion.ro/, iar daca va grabiti s-ar putea sa prindeti si reducerile din aceasta luna! Succes la cumparaturi!


Sursa:Divahair.ro

0 comentarii: