CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Terapie prin muzica


foto-sursa net
Cantatul este o actiune benefica pentru organism, o melodie fredonata poate aduce o stare de confort atat corpului, cat si spiritului. El solicita aparatul respirator, mai multe categorii de muschi care indeplinesc diverse functii, precum si sistemul osos.

In timp, cantatul poate duce la cresterea rezistentei organismului, tonifica aparatul respirator, oxigenand mai bine sangele si purificandu-l, grazie respiratiei profunde care se practica in timpul emiterii sunetelor.

Pentru a cânta mai bine, pentru a avea mai mult suflu, un timbru mai bun, trebuie sa-ti dezvolti constiinta, sa inveti sa-ti controlezi corpul din toate punctele de vedere si sub toate aspectele.

Cântatul obliga la controlarea si asumarea emotiilor. Daca esti timid, aceasta stare se simte imediat in vocea ta.Sunt multi artisti care considera muzica o terapie, necesara in controlarea emotiilor.Aceasta activitate poate influenta starea psihica si buna dispozitie.

Puteti canta in fiecare zi, inspirati cu putere si dati tot ceea ce este mai bun in voi, si veti vedea ca o sa va simtiti mult mai relaxati.

1 comentarii:

Unknown spunea...

Subscriu in proportie de 139.5%

Pentru mine muzica de dimineata tine locul cafelei, iar mie imi place cafeaua 'tare', spre disperarea vecinilor. Oh well.