CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Cura de dezintoxicare a organismului

Sunteti nerabdatori sa slabiti?

Si ce metoda ati ales pentru aceasta mare realizare?

O sa-mi spuneti simplu..."un regim de slabit". Dar, credeti ca un regim de slabit este cea mai buna solutie?
Sau ar fi mai bine sa va ganditi la o dieta corespunzatoare, controlata si prin un minim efort fizic (mersul pe jos timp o jumatate de ora, spre exemplu).

Fibrele din fructe şi legume accelerează tranzitul intestinal şi permit reducerea toxinelor. Consumaţi citrice, broccoli, uleiuri vegetale, morcovi, tomate, soia, conopidă, pere, caise, spanac. Alimentele bogate în retinol, precum unt, lapte, ouă şi brânzeturi, favorizează activitatea ficatului. Dar nu în cantităţi mari.

Consumaţi periodic ardei sau condimente pentru a accelera metabolismul. Pentru a se elimina rapid toxinele nu uitaţi de cei doi, trei litri de apă zilnic şi ceai verde, care ajută şi la pierderea în greutate, iar procesul de purificare a organismului va fi accelerat. O astfel de cură poate fi ţinută de două ori pe an si este foarte importanta pentru vitalizarea organismului.

1 comentarii:

R spunea...

Corect! O alimentatie sanatoasa este importanta nu numai pentru slabit, ci si pentru noi! Pentru a evita eventuale irecuperari :D gen.. obezitate, celulita, etc.. Este bine ca exista si oameni care posteaza cate ceva util :X Mult suuces!